Saturday, April 25, 2009

Hari Pembebasan Sinai...

Hari ini kami semesir bercuti sempena Tarikh Memperingati Pembebasan Semenanjung Sinai. Peluang yang tidak dilepaskan Idil untuk membersihkan dapur kami yang sudah sekian lama tidak menerima sentuhan pembersihan daripada Idil


Eii kesan degil...

Gonyoh Idil gonyoh

Ha boleh tahan dah ni, sikit lagi je ni.

Walhasil...


Wah berkilat kan?

Dapur ni pun tidak terlepas daripada sentuhan kilatan dari Idil

Kemas tak?

Saya pula...
Lebih berminat untuk memasak...

Siap pun...

Akhirnya sedikit pesanan dari dapur Istana Presiden


Salam Imtihan buat semua, wassalam.

7 comments:

anakmak said...

salam..

waa..rajinnyeh..anak sapa kah ini??

Jackster® said...

salam alayk..

td punye la heran, abg idil mane lak yg rajin sgt tu, abg israq upenye hehe mcm sayut la, rajin gile die cuci2 ni =D

Dr Kadir said...

A ah diaorang memang sama spesies rasanya.

muhammad nazrul syazwan bin kamarul ariffin said...

bais..mmg memiliki nilai2 suami dan bapa contoh. oh. kagum.

akhawat2 sume,pe lagi. rebut la.hehe.gurau je bais.

Amermeftah said...

ye la, nak harap laki org, oops, nanti blog aku kene flame lg

Dr Kadir said...

apa masalah amermeftah ni?

irishilyana said...

salam, kita x pernah kenal. baru first time jenguk blog nie.. hmm..

first, nak kasi tau pemilik blog, yang aku suka tajuk blog nie.. " Mencari tujuan dalam hidup" . bagus3... =)

second, apsal dapur korang teruk sangat3 ? eee.. geli aku tengok !

third, selalu2 la beringat yang islam itu cantik dan indah.. kebersihan diri dan sekitar perlu dijaga.


uweeeekhhh...uweekhhh... rasa nak termuntah ! macam mn la bleh memasak dalam keadaan yang sangt kotor ??

=P~~


-sekian tq-