Monday, June 18, 2007

Kucing yang cute...

Sekadar untuk menghiburkan hati di kala mengulangkaji Forensic dan Toxicology untuk last paper nanti. Mohon doa dari semua ya :D
Kempen Jom Bela Kucing...

4 comments:

Mimi Amilia said...

salam,

saya suuuuka sangat entry nih.
memang suka gila pada kucing. Tapi sayang, susah nak jumpa di bumi glasgow ni.Mungkin kucing hanya duk dalam umah. tu yg payah nak jumpa.

Memang nak bela kucing sgt2...insyaAllah

Sang Kelana said...

hehehe..baru arini tergerak nak klik button play tu..menarik..^_^

izzahUlfah said...

Salam..

huhu..video ni yg nta link kat ana dulu kan?hihi :p

ana dr kecik dah berkempen utk bela kucing..meow!meow! :p

p/s: bunyi message pun guna tone 'meow'..my fren said: taksub betul izzah ni' huhu :p

abigail said...

Hi Nice Blog. An ETA is equivalent to a visa, but there is no stamp or label in your passport and there is no need for you to visit an egphtian diplomatic office to submit an application. Egypt visa. Let me know !!!!!!!!!