Sunday, April 8, 2007

Ma li Rabbun Siwa

Salam Alayk... Mari sama-sama dengar persembahan daripada kumpulan Indonesia yang sedang naik di perlembahan nil ni. Semalam ada persembahan mereka di arma. Tapi tak sempat nak pergi tengok. Komitmen lain lebih diutamakan. Apapun sama-sama kita dengarkan ya. Ma li rabbun siwa (tiada bagiku Tuhan selainNya) Kredit kepada senu

2 comments:

Senu said...

bukan setakat di perlembahan nil... album2 mereka dah terpasar di Yaman, Saudi arabia, Kuwait, Morocco, etc... dah buat persembahan di Kedutaan China, Universiti Menya, Festval Nasyid ASEAN (anjuran malaysia kita la), Aswan, dan merata2 lagi la... video clip dah ditayang di TV satelit (HUda TV, Mazzika, Dream....)

Mula nak minat said...

haha... dah dah senu, buka la da'i nada fan club tu cepat2. ramai yang nak join kot